Suutari- ja avainpalvelut Sastamalassa – tervetuloa täyden palvelun suutariin!

Tule käymään!
Suutari el Paso

Moni vanha laukku, vyö ja jalkine herää eloon Suutari el Pason käsittelyssä – teemme laadukkailla korjaustöillä toimivia ja uudenveroisia lopputuloksia. Meiltä saat myös avaimet kotiin, mökille tai autoon, ja käsissämme hoituvat muutkin työt aina teroituksista onnistuneisiin verhoilujen korjauksiin asti. Sastamalassa sijaitsevasta liikkeestämme saat lisäksi upouudet lompakot, vyöt, henkselit, liukuesteet sekä muut tuotteet. Tutustu kattaviin suutari- ja avainpalveluihin!

Avainpalvelu

Kun tarvitset uusia avaimia, poikkea liikkeeseemme. Teemme avaimet kotitaloosi, autoosi, moottoripyörääsi, polkupyörääsi, kaappiisi jne. Hoidamme myös paristojen vaihdot kaukosäädinavaimiin. Tuotteistamme löydät lisäksi laadukkaat avaimenperät.

Tuo avaimesi meille – hoidamme työn aina luotettavasti, yleensä jopa odottaessasi.

Jalkineiden korjaus

Vanhat kengät saadaan uuteen uskoon monipuolisilla jalkineiden korjaustöillä. Meillä kuluneet korkokengät saavat kestävät korkolaput, kärsineet jalkineet paikat ja uudet vetoketjut sekä korotusta tai venytystä kaipaavat kengät saavat jalkasi mukaan mitoitetut muutokset. Myös vanhat luistimet korjataan käyttökuntoon.

Jalkineiden korjauksilla parannetaan jalkojesi ja samalla koko kehon hyvinvointia – korotukset ehkäisevät eri pituisista jaloista aiheutuvia lonkkavikoja sekä selkäkipuja. Myös oikeankokoiset kengät säästävät jalkojasi ja askeltasi. Kysy meiltä erilaisia pohjallisia, joilla kengistäsi saadaan istuvammat ja miellyttävämmät käyttää. Valmistamme myös perinteisiä kumiteräsaappaita.

Vaatteiden ja asusteiden korjaus  

Suutari el Paso toteuttaa myös pienimuotoisia vaatteiden, erityisesti nahkavaatteiden, korjaustöitä. Vaihdamme uudet napit, nepparit ja vetoketjut farkkuihin sekä takkeihin. Korjaamme myös lempivyösi tai valmistamme solkeesi sopivan, haluamasi levyisen ja pituisen nahkavyön.

Verhoustyöt

Korjaamme kestäviksi ja toimiviksi niin veneesi pressun kuin moottoripyöräsi satulan. Jykevällä kalustolla ja laadukkailla materiaaleilla saadaan paikattua vahvastakin materiaalista valmistetut kankaat. Saat siistin lopputuloksen, joka kestää käyttöä ja kulutusta.

Teroituspalvelu

Tuo suutariimme teroitettavaksi sakset, veitset ja kirveet. Hyvin teroitetuilla välineillä työnteko ja arkiaskareet sujuvat jouhevammin.

Tuotemyynti

Suutariimme voit tulla myös ostoksille! Tarjoamme valikoiman korkealaatuisia nahanhoitotuotteita jalkineiden ja asusteiden parhaaksi, pohjallisia askeleesi tueksi, erilaisia kengännauhoja kenkään kuin kenkään, laadukkaita lompakoita, näyttäviä vöitä, liukuesteitä, henkseleitä, avaimenperiä ja paljon muuta. Tule käymään Sastamalassa sijaitsevassa liikkeessämme ja osta tuotteet itselle tai vaikka lahjaksi!